Ingredients (12 people):
- 6 keményre főtt tojás
- 55 g majonéz
- 10 ml dijoni mustár
- só és bors ízlés szerint
- Varációk egy témára
- Hagyományos
- 5 ml csípős szósz
- füstölt paprika
- Füstölt lazacos
- 40 g füstölt lazac
- 30 g tejföl
- 10 ml kapribogyó, a levével
- 10 ml vöröshagyma
- 5 ml friss kapor
- Csípős kolbászos
- 60 g főtt kolbász
- 5 ml szárított korianderlevél
- 2 ml kömény
- 1 ml chilipaprika
- 1 kifacsart lime leve
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 0 min.
Difficulty: easy
Preparation:
A tojásokat hosszában félbevágjuk, és a sárgáját kanalazzuk a Magas Turbóaprítóba.
Adjuk hozzá a majonézt, a mustárt, a sót, a borsot és az ízlés szerinti hozzávalókat, mindent a Magas Turbóaprítóba. Fedjük le, és húzzuk meg a zsinórt, amíg simára nem keveredik.
A Multi Adagolókanál segítségével kanalazzuk ki a tojássárgája keveréket, és töltsük a főtt tojásfehérjébe, egészen addig, amíg az összessel készen nem vagyunk.
Díszítsük az ízlés szerinti feltétekkel.
Additional Note:
Tipp: Attól függően, hogy melyik variációt választod, tegyél félre néhány hozzávalót a díszítéshez (füstölt paprika, friss kapor vagy főtt kolbász).