Ingredients (4 people):
- 425 g fekete babkonzerv (leöblítve és lecsepegtetve)
- 75 g zsemlemorzsa
- 1 pirospaprika
- 1 teáskanál fokhagymapor
- 4 szál koriander
- 5 ml teáskanál só
- 1 lime lé
- Tálaláshoz
- Burgerbuci, korianderlevelek, szeletelt paradicsom, aprított vöröshagyma
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 20 min.
Difficulty: easy
Costs: low
Preparation:
A SzuperSzonikus Aprító Extra felhasználásával (miután felraktuk a pengefeltétet, tegyük bele az összes hozzávalót, fedjük le, és húzzuk meg a zsinórt), aprítsuk fel durvára a hozzávalókat.
Egyenletesen osszuk el a keveréket 4 adagra, és formázzunk belőle pogácsákat a Hamburger Húsformázó segítségével.
-
A MicroPro Grillel való sütéshez:
Helyezzünk 2 húspogácsát a MicroPro Grillbe. Rakjuk a fedelet a
grill/alacsony állásba, és süssük 8 percig mikrohullámú sütőben 900 watton.
Fordítsuk meg a húspogácsákat, és további 2 percig süssük mikrohullámú sütőben.Adjuk h
- ozzá a maradék 2 húspogácsát, tegyük grill/alacsony állásba, és süssük
mikrohullámú sütőben 6 percig 900 watton. Fordítsuk meg a húspogácsákat, és süssük
további 2 percig mikrohullámú sütőben.
- ozzá a maradék 2 húspogácsát, tegyük grill/alacsony állásba, és süssük
-
Tűzhelyen való sütéshez:
Melegítsünk olajat egy nagy serpenyőben közepes lángon. Tegyük a húspogácsákat a serpenyőbe, és süssük 5-7 percig mindkét oldalát. -
Sütőben való sütéshez:
- Vegyük ki a sütőrácsot, és melegítsük elő a sütőt 190 °C-ra. Helyezzük a Szilikon sütőlapot a hideg sütőrácsra.
- Helyezzük a pogácsákat a Szilikon sütőlapra, és süssük 20 percig, félidőnél megfordítva.
Tálaljuk a pogácsákat burgerbuciban a kívánt feltétekkel.
Additional Note: