Ingredients (8 people):
- 1 kg bőr nélküli darált lazac
- 1 csokor, finomra vágott kapor
- 2 evőkanál finomra vágott metélőhagyma
- só és bors ízlés szerint
- 15 ml olívaolaj a sütéshez
- Avokádós majonéz
- 3 szál koriander
- 1 nagy érett avokádó
- 75 g majonéz
- 1/2 zöld citrom leve
- só és bors
- Tálaláshoz
- burgerbuci, szeletelt lilahagyma, szeletelt uborka, saláta...
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 20 min.
Standing time: 5 min.
Difficulty: easy
Costs: middle
Preparation:
Tegyük a darált lazacot, a metélőhagymát, a kaprot, a sót és a borsot egy közepes méretű, közepes méretű tálba, és keverjük jól össze.
Egyenletesen osszuk el a keveréket 8 adagra, és formázzunk belőle pogácsákat a Hamburger Húsformázó segítségével.
Tegyünk olajat egy nagy serpenyőbe, és tekerjük fel közepes lángra. Amint az olaj a sütéshez kész, süssük a húspogácsákat 3-4 percig mindkét oldalukon, vagy amíg aranyszínűre nem sülnek, maghőmérséklet: 63°C.
Tálalás előtt vegyük ki a hamburgereket a serpenyőből, és hagyjuk pihenni 5 percig.
Eközben a SzuperSzonikus Aprító Extra magasra tegyük fel a késtartozékot, és aprítsuk finomra a koriandert. Vegyük ki a pengét, és helyezzük fel a lapátos tartozékot. Adjuk hozzá az avokádós majonézhez a többi hozzávalót, fedjük le, és húzzuk meg a zsinórt, amíg a tartalom jól összeáll és sima nem lesz.
Tálaljuk a pogácsákat burgerbuciban, avokádós majonézzel és az ízlés szerinti feltétekkel.
Additional Note: