Ingredients (12 SZEMÉLYRE):
- 250 g keksz vagy graham keksz
- 150 g olvasztott vaj
- 250 g olvasztott csokoládés mogyorókrém
- 400 g lágy krémsajt
- 30 g porcukor
- 1 csipet só
- Tálaláshoz (ízlés szerint)
- Friss bogyós gyümölcsök, csokoládéforgács, pirított mogyoró
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 0 min.
Standing time: 2 h
Difficulty: average
Preparation:
Helyezzük a kekszet és az olvasztott vajat a SzuperSzonikus Aprító Extrába. Aprítsuk, amíg finom morzsává nem őrlődik.
Nyomkodjuk a morzsát a Szilikon Magas Tepsibe. Helyezzük hűtőszekrénybe, amíg a morzsa meg nem szilárdul.
Egy keverőtálban keverjük össze az olvasztott mogyorós csokoládét, a lágy krémsajtot, a porcukrot és a sót. Addig keverjük, amíg teljesen össze nem áll.
Öntsük a sajttorta keveréket a Szilikon Magas Tepsi formába a kekszes alap tetejére. Egy spatula segítségével simítsuk el a sajttorta tetejét. Tegyük a hűtőszekrénybe 2 órára, vagy amíg megdermed.
Óvatosan vegyük ki a sajttortát a formából. Szeleteljük fel és tálaljuk csokireszelékkel, apróra vágott pirított mogyoróval és friss bogyós gyümölcsökkel díszítve.
Additional Note: