A jelen weboldalon való böngészés folytatásával elfogadja a sütik használatát, amelyek segítségével látogatói statisztikákat közölhetünk Önnel, olyan célzott tartalmakat biztosíthatunk Önnek, amelyek megfelelnek érdeklődési körének és amelyek megkönnyítik a közösségi hálózatok közti navigációt.  A sütikkel és azok beállításával kapcsolatos további információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatunkban.

Partira fel!

Visual

Az ötlet nagyon egyszerű. Vendéglátóként az ember meghív néhány barátot, ismerõst, munkatársat, vagy rokont. A Tupperware Tanácsadó házhoz jön, és egy bemutató keretében megismerteti termékeinket az érdeklődőkkel. A parti témáját akár a Vendéglátó is megválaszthatja és a Tanácsadó segítségével egy kis kóstolóval is meglepheti ismerőseit. A parti végén a termékek megrendelhetők, majd a Tanácsadóval egyeztetik a termék kézhezvételének idejét és módját. Amennyiben bármilyen kérdése lenne, Tanácsadónk készséggel áll az Ön rendelkezésére. Talán úgy a legérdekesebb, ha Ön nem vendégként, hanem Vendéglátóként van jelen a partin!

Hogyan lehet sikeres a Parti?

Tanácsadója segítségével állítsa össze a vendéglistát.

- Találja ki, hogy mi legyen a bemutató témája, hiszen minden terméket nem lehet egyetlen partin felsorakoztatni (pl. frissentartás, száraztárolás, mélyhűtés, tálalás, sütés-főzés mikrohullámon...) Amennyiben nincs ötlete, kérdezze meg Tanácsadóját, aki készséggel segít Önnek.

- Beszélje át Tanácsadójával alaposan a Parti menetét, hiszen nem árt, ha a bemutató alatt Ön is nyugodtan hátradőlhet székében!

- Tegye fel a Tupperware-val kapcsolatos összes kérdését, Tanácsadója szívesen megválaszolja azokat.

De nagyon sok tipp van még, ami a sikeres Partihoz vezet, ezért javasoljuk Önnek, hogy beszéljen erről Tanácsadójával bővebben! Amennyiben Önnek még nincsen Tanácsadója, akkor most lehetősége van felvenni velünk a kapcsolatot. Egy Tanácsadónk hamarosan felkeresi Önt!

Egy Tupperware Parti menete:

1. Keressen egy Tupperware Tanácsadót ! Az első és legfontosabb dolog, hogy keressen egy Tupperware Tanácsadót. Ha már van Tanácsadója, akkor most hívja fel. Ha még nem ismeri a Tupperware-t, akkor keresse fel az Önhöz legközelebbi Területi Képviseletünket, vagy írjon a címünkre (infohun@tupperware.com), készséggel állunk a rendelkezésére.

2. Jelölje ki a parti időpontját ! A parti akkor és ott kerülhet megrendezésre, amikor és ahol Ön kívánja. Munka után? Nem probléma. Egy hétköznap, amikor a gyerekek az iskolában vannak? Megoldjuk. Egy gardenpartin, az Ön kertjében? Vagy egyszerűen a munkahelyén? Nagyszerű ötlet. Csak gondolja át nyugodtan, majd találja ki, vajon mikor lenne a legalkalmasabb az Ön vendégeinek?

3. A parti időtartama. Mennyi időt szeretne szentelni a termékek bemutatására? Minél több időt hagy a Tanácsadónak, annál többet tud meg termékeinkről. De természetesen Ön dönt !
 30 perc  45 perc  60 perc  90 perc

4. Válassza ki a parti témáját! Íme néhány javaslat: útravaló, tálalás, tárolás, sütés, főzés, piknikezés, szervírozás, mikrohullámú ételek. Természetesen ezen kívül még számtalan más témát is megbeszélhet Tanácsadójával.

5. Készítsen vendéglistát! Döntse el, hogy kiket szeretne meghívni a partira és a neveket írja fel egy lapra. Egyeztessen Tanácsadójával, hogyan kívánja meghívni a vendégeit (telefonon, levélben, személyesen…)

6. A többit bízza ránk! Tupperware Tanácsadója minden részletet pontosítani fog Önnel. A parti előtt korábban érkezik, segít felkészülni, és amikor a vendégek megérkeznek, helyet foglalnak, megkezdi a termékek bemutatását, a partit.

Top