A jelen weboldalon való böngészés folytatásával elfogadja a sütik használatát, amelyek segítségével látogatói statisztikákat közölhetünk Önnel, olyan célzott tartalmakat biztosíthatunk Önnek, amelyek megfelelnek érdeklődési körének és amelyek megkönnyítik a közösségi hálózatok közti navigációt.  A sütikkel és azok beállításával kapcsolatos további információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatunkban.

Garancia

Visual

A Tupperware termékeket 50 különféle műanyagból állítják elő. A legtöbbször felhasznált anyagok a polietilén, a polipropilén és a polikarbonát. Egyetlen műanyagnak sincs csak jó, vagy csak rossz tulajdonsága. A Tupperware azonban a különböző műanyagok legjobb tulajdonságait egyesítik.

Minden felhasznált anyag megfelel az EU-Normáknak (80/590/EEC), ezért használatuk ártalmatlan az élelmiszerekre.

A gyártási-, vagy anyaghibás termékeket Tupperware Tanácsadója készségesen kicseréli. Ha elveszett, vagy nem megfelelő használat miatt tönkrement termékének egy darabja, megrendelheti a szükséges kelléket mindaddig, amíg az alaptermék a katalógusban szerepel. Garanciális csere és kellékrendelés esetén a színváltoztatás jogát fenntartjuk! A katalógusban található termékek – a Mikrós Rizsfőző Edény, a Mikrós Delikát, az UltraPro-k, a Polytupperek, MikroSéfek a MikroGourmet és a Szilikon termékek kivételével – nem mikrohullámú sütőben való használatra kifejlesztett termékek, ezért ezeknek a mikrohullámú sütőben keletkezett esetleges károsodásáért a cég egy termék esetében sem vállal garanciát. A garancia nem vonatkozik olyan termékre, amelyet nem rendeltetésszerűen használtak, helytelenül tároltak, vagy nem tartották be a termékhez tartozó használati útmutatón lévő utasításokat. Nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásnak minősül különösen, de nem kizárólagosan a termék leejtéséből, erős ütődéséből, éles tárgyakkal való érintkezéséből, túlhevítéséből eredő törés, mechanikai sérülés, karcolás; helytelen tisztítási módszerek által keletkezett karcolások, elszíneződések, fémedények és kések esetében a rozsdamentes acél elszíneződése, foltok keletkezése az edény belső vagy külső felén. A garancia nem vonatkozik továbbá a rendes használatból eredő olyan kopásra, fakulásra, színelváltozásra, mely a rendeltetésszerű használatot nem gátolja.

A garancia érvényesítése

A Tupperware Minőségi Garancia közvetlen kötelezettje a termék értékesítője, azaz a Tupperware valamely Területi Képviselete. A Tupperware Central and Eastern Europe Kft. garanciális igényeket nem kezel, ennek megfelelően kérjük, hogy ilyen igényükkel közvetlenül valamely Területi Képviselethez szíveskedjenek fordulni. A Területi Képviseletek mindenkori listáját és elérhetőségét a "Tanácsadó Keresés" menüpont alatt találja.
A bejelentést követően az eljáró Területi Képviselet megvizsgálja a terméket, a kapcsolódó részleteket három példányos jegyzőkönyvben rögzíti és eldönti, hogy a garanciális igény érvényesíthető-e az adott esetben. Jogos reklamáció esetén a hibás termék kicserélésre kerül. A jótállási igény teljesítése során törekszünk a garancia tárgyát képező termékkel megegyező termék biztosítására, ennek hiányában olyan helyettesítő termék felajánlására, mely méretében és funkciójában az eredetivel megegyezik. A cseretermék eredetivel való színegyezősége nem garantált.
A jótállás a fogyasztó jogszabályban meghatározott jogait nem érinti.

Ha elveszett, vagy nem megfelelő használat miatt tönkrement termékének egy darabja, Tanácsadójától egy bemutató alkalmával megrendelheti a szükséges kelléket. A Tupperware garantálja ezek biztosítását mindaddig, amíg az alaptermékek a katalógusban szerepelnek.

Top