A jelen weboldalon való böngészés folytatásával elfogadja a sütik használatát, amelyek segítségével látogatói statisztikákat közölhetünk Önnel, olyan célzott tartalmakat biztosíthatunk Önnek, amelyek megfelelnek érdeklődési körének és amelyek megkönnyítik a közösségi hálózatok közti navigációt.  A sütikkel és azok beállításával kapcsolatos további információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatunkban.

Soósné Marika

Visual

20 éve csatlakoztam a Tupperware Magyarország Debreceni Területi Képviseletéhez.
Tanácsadóként kezdtem, majd Csoportvezető, Prémium Csoportvezető és nem régen Team Leader lettem. Ezen idő alatt sok mindent megtapasztaltam, ezekkel a tapasztalatokkal segítem folyamatosan csoportjaimat.
Családom mellett a második családomként tekintek a Tupperware csapatára, ahol új barátságok szövődtek, elismeréseket kapok, utazásokkal és ajándékokkal lepnek meg munkámért cserébe.
A Tupperware önbizalmat, sok új tudást, valamint olyan lehetőségeket adott, amiket jól tudtam használni munkám során, mind az eladás, mind a kapcsolatépítés, mind a konyhaművészet terén.
Az évek alatt körém gyűlt nagyszerű csoportokkal napi kapcsolatban vagyunk a közös célok elérése érdekében. Sok fiatalt indítottam el a Tupper tanácsadóság útján, szívesen adom át azt a tudást, ami a siker felé vezet.
20 év alatt sok emberrel megszerettettem a Tupperware termékeket, családom, barátaim és ismerőseim közül sokan már létezni sem tudnak nélkülük. Receptek, főzőiskolák, bemutatók, Partik, fesztiválok, képzések……annyi szép emlék, jó hangulat, amikre szívesen emlékszem vissza.
Köszönöm azokat a lehetőségeket, amelyeket a TUPPERWARE nélkül soha nem tudtam volna elérni és átélni!

Soós Lászlóné Marika

Top