A jelen weboldalon való böngészés folytatásával elfogadja a sütik használatát, amelyek segítségével látogatói statisztikákat közölhetünk Önnel, olyan célzott tartalmakat biztosíthatunk Önnek, amelyek megfelelnek érdeklődési körének és amelyek megkönnyítik a közösségi hálózatok közti navigációt.  A sütikkel és azok beállításával kapcsolatos további információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatunkban.

Nehiba Marika

Visual

2000-ben csatlakoztam a Tupperware nagyszerű csapatához. Termékei lenyűgöztek akkor is, és most is. Szerelem volt első látásra . Háziasszonyból lettem Tanácsadó , Tanácsadóból Csoportvezető. Nagyon szeretem amit csinálok. A 16 év alatt kb 2500 Partit tartottam! Észrevétlenül lett a hobbym a munkám. Mára kitölti a teljes életem. Nagyon sokat köszönhetek neki: anyagi biztonságot és erkölcsi elismerést, rengeteg ajándékot, utazásokat, magabiztosságot, önnállóságot, függetlenséget, újszerű főzéstudományt, kapcsolati tőkét, számítógépes fejlődést, tájékozódást, és egy nagyszerű csapatot - második családot kaptam.
Ez az a munkahely ahol nem kérdezik, hogy van-e diplomád, hány éves vagy, beszélsz-e nyelveket, van –e gyereked és az se baj ha nem vagy manöken típus.
Csak SZERESD a termékeket és az embereket!
ÉN is ezt teszem.

Nehiba Marika

Top