A jelen weboldalon való böngészés folytatásával elfogadja a sütik használatát, amelyek segítségével látogatói statisztikákat közölhetünk Önnel, olyan célzott tartalmakat biztosíthatunk Önnek, amelyek megfelelnek érdeklődési körének és amelyek megkönnyítik a közösségi hálózatok közti navigációt.  A sütikkel és azok beállításával kapcsolatos további információkat megtalálja az adatvédelmi szabályzatunkban.

Cégtörténet

Tupperware története 1946-ban kezdődött Amerikában, amikor a céget alapító Earl Tupper kifejlesztett egy egyedülálló alapanyagot, és ebből megalkotta az első „Csodatál” elnevezésű edényt.
Visual

Az orlandoi központú cég ma a világ több mint 130 országában van jelen, és fogalom a háziasszonyok körében. Ma a Tupperware szerte a világon több, mint 1.500.000 embernek biztosít munkalehetőséget. A világon összesen 19, Európában pedig 4 országban, Belgiumban, Franciaországban, Portugáliában és Görögországban működik Tupperware gyár. A cég Tanácsadóinak és alkalmazottainak a száma meghaladja a 1.500.000-et.

A Tupperware termékek tudatos termékfejlesztés eredményeként kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek: rendkívűl praktikusak, az edények normál használat mellett nem deformálódnak, nem veszik át a bennük tárolt élelmiszerek illatát és jelentős részük mosogatógépben is mosogathatóak.

A Tupperware mindenkori vezérelve: „Nem mindennapi formatervezés a mindennapokhoz.” Ez a törekvés a mai napig érvényes. A vállalat tervezői rendszeresen nyernek el Európában és Ázsiában rangos formatervezési díjakat. A forma mellett a minőségnek is kiemelkedõ szerepe van: rendeltetésszerű használat mellett a termékekre a cég garanciát vállal, illetve állandó termékeihez biztosítja a folyamatos kellékellátást is.

Tupperware Társadalmi Felelősségvállalás

A Tupperware Brands együttműködve az International Save the Children Alliance Alapítvánnyal, a Haiti katasztrófa áldozatainak segít. A Save the Children Alliance Alapítvány egy 29 segítő alapítványt összefogó nemzetközi szervezet, amely a gyermekek segítését/védelmét tűzte ki céljául. A Save the Children USA vezető szerepet tölt be Haiti újjáépítésében és az általuk összegyűjtött adományokat nők és családjaik megsegítésére használják fel.

A Tupperware Brands a Save the Children Alapítvány munkájának megsegítése érdekében minden hivatalos honlapján (az oldal tetején a Tupperware logo mellett) elhelyezett egy linket, amellyel közvetlenül olyan oldalra mutat, ahol rögtön lehetőség van a felajánlott adomány átutalására.

Segítségüket előre is köszönjük!

Tupperware Magyarországon

Magyarországon 1992 óta kaphatók a Tupperware edények – mint mindenütt a világon - közvetlen értékesítési rendszerben. Tanácsadóink szakszerű bemutatókon ismertetik meg a vendégekkel a termékek sokféle használati módját és előnyeit. A vendégeknek lehetőségük nyílik a termékek megismerésére, kipróbálására és megrendelésére is.

Ha termékeinkről szeretne még többet megtudni kérjük, keressen fel bennünket!

A Tupperware Central and Eastern Europe Kft. 1993 óta tagja a Közvetlen Értékesítők Szövetségének.

Top