Ingredients (2 people):
- 1 paradicsom, apróra vágva
- ½ hagyma, félhold alakúra szeletelve
- 2 gerezd fokhagyma, finomra aprítva
- 1 tk kapribogyó
- 2 ek szeletelt zöld olajbogyó
- 1 tk apróra vágott petrezselyem
- 2 ek paradicsomszósz
- 1 tk olívaolaj
- Só
- Bors
- 2 fehér hal filé
- Sütőpapír
- Víz
Preparation time: 17 min.
Cooking time: 0 min.
Difficulty: average
Preparation:
Kelesztő Tálban keverjük össze a paradicsomot, hagymát, fokhagymát, kapribogyót, olajbogyót, petrezselymet, paradicsomszószt és olívaolajat. Ízesítsük sóval és borssal. Fedjük le és rázzuk alaposan össze.
Vágjunk le két darab sütőpapírt és tegyük rá a halfiléket.
Tegyünk vizet egy serpenyőbe vagy wok-ba és rakjuk bele a Gőzölőt, amibe előzőleg beletettük a sütőpapírt a halakkal együtt. Tegyük rá a paradicsomos keveréket az Újhullám Salátáskanállal. Fedjük le és közepes lángon 12 percig gőzöljük.
Additional Note: