Kezdőlap TupperPartiLegyen Ön is Vendéglátó!

Legyen Ön is Vendéglátó!

Vendéglátónak lenni egyszerű és örömet okoz

Szükséges, hogy a Tupperware mindenkinek örömet okozzon - és ez így történik a Partikon is. A Tanácsadóval való találkozás után a Vendéglátó megbeszél a barátaival, rokonaival, ismerőseivel, vagy munkatársaival egy időpontot, amikor megtartják a bemutatót. A Vendéglátó egyezteti a Tanácsadójával a Parti témáját (pl. útravaló, tálalás, tárolás, sütés, főzés, piknikezés, szervírozás, mikrohullámú ételek), hogy a felkészülés ennek megfelelően elkezdődhessen.

Közösen megbeszélik, hogy hol legyen a bemutató: a nappaliban, vagy jó idő esetén a teraszon, vagy akár a kertben is összegyűlhetnek a vendégek. Hogy milyen érdekes és szórakoztató tud lenni egy Tupperware parti? Azt nem lehet elmondani – át kell élni!

A Parti végén a vendégek a Rendelőlapon megjelölik a vásárolni kívánt termékeket, majd a megrendelést leadják a Tanácsadónak. A Vendéglátó a sikeres bemutató után (melynek forgalma eléri a 35 000 Ft vagy 40 000 Ft-ot) ajándékot kap vagy egy katalógusi terméket 40% kedvezménnyel vásárolhat meg!